Més projectes:
©2019 Peim.  T'agrada el que veus? Contacta'ns.

Dissenys originals i funcionals

Smallgran és un estudi de disseny de producte especialitzat en la creació de nous conceptes funcionals.

Propers i atrevits

Per al naming hem desenvolupat un nom que combina valencià i anglès de forma simpàtica, intuint el caràcter local amb vocació internacional de l'estudi.
El logotip presenta una aparença fresca i juganera que contrasta amb les marques dels estudis tradicionals, més formals i elegants. Així es reflecteix la naturalesa innovadora i inconformista de l'estudi.

Branding integral des de zero

Desenvolupada des dels seus pilars bàsics, la marca ha anat creixent al costat de l'estudi amb noves i diferents aplicacions que es creen conforme són requerides.

Portfoli web

Totalment adaptat a dispositius mòbils. Permet veure tots els projectes de l'estudi, conèixer l'equip i contactar amb ells.

Direcció d'art

Per a la promoció i difusió dels dissenys vam realitzar múltiples sessions de fotografia de producte, totes sota una direcció d'art global que permetés presentar els diferents objectes amb un mateix estil identificatiu de l'estudi.

Productes + Marca

Altres materials que acompanyen els productes de l'estudi també han estat desenvolupats. Etiquetes, targetes i envasos, tots junts creen un univers de marca sòlid i cohesionat.